Woordmerk Zorgaanbieders

Overdracht cliënten per 1 januari 2023

De OpenHouse aanbestedingsprocedure is in volle gang. In dit bericht informeren wij de zorgaanbieders die zich niet hebben ingeschreven en de aanbieders die zich niet zelfstandig hebben ingeschreven en verder gaan als onderaannemer. We leggen u uit hoe u de overdracht van uw cliënten kunt regelen.

 

Aanbieder niet ingeschreven

Wij verzoeken de aanbieders die zich niet hebben ingeschreven contact op te nemen met de toegang Wmo. De overdracht van uw cliënten kan dan zo snel mogelijk in gang worden gezet. Aanbieders kunnen contact opnemen met  Adrienne Lankhorst, teamleider Toegang Wmo per email a.lankhorst@deventer.nl.  U krijgt voor de overdracht  een vast aanspreekpunt binnen de Team Toegang. Met hem/haar kunt u de overdracht bespreken. Bij de overdracht hoort een evaluatieformulier. Deze vindt u als bijlage bij dit bericht.  Graag per cliënt die wordt overgedragen een evaluatieformulier invullen. Dit formulier wordt gedeeld met de nieuwe zorgverlener, zodat wij voor een warme overdracht kunnen zorgen. Uiterlijk per 1 januari 2023 gaat de client over. De medewerker van de toegang kan u verder adviseren en stemt met u de precieze overgangsdatum af.

Evaluatieformulier Wmo 12 december 2022 (pdf).

 

Aanbieder gaat na 1 januari 2023 verder als onderaannemer

Gaat u per 1 januari 2023 verder als onderaannemer, dan geldt voor de overdracht van uw cliënten het volgende.

Wij verzoeken u per email contact op te nemen met Team Toegang Wmo via toegangwmo@deventer.nl. In de email geeft u aan welke cliënten met u over gaan naar de nieuwe (hoofd) zorgaanbieder. U hoeft geen evaluatieformulier in te vullen. Wij hebben alleen een bevestiging van u nodig.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan contact op met Marita Kamphuis (Accountmanager sociaal domein) via m.kamphuis@deventer.nl

Voor vragen over de aanbesteding kunt terecht bij www.aanbestedingskalender.nl.