Woordmerk Zorgaanbieders

Huishoudelijke hulpaanbieders

In heel Nederland lopen de wachtlijsten voor huishoudelijke hulp op. Steeds moelijker is het voor zorgaanbieders om de goed personeel te vinden en vast te houden. Daarom mogen we met elkaar heel trots zijn dat we het nog zo goed doen in Deventer.

 

Er is nog geen wachtlijst

We kunnen er samen voor zorgen dat inwoners die het echt nodig hebben snel zorg kunnen ontvangen. Alle inwoners weten binnen 6 weken een startdatum van de huishoudelijke ondersteuning.  U mag als zorgaanbieder er trots op zijn dat we het met elkaar zo goed regelen voor onze inwoners.

 

Herhaling afspraken

Om het goed te doen en te houden, nog even een herhaling van gemaakte afspraken.

  • Marijke Monnink is coördinator binnen de Toegang Wmo. Zij heeft met alle aanbieders contact over de mogelijkheid van wel of niet nieuwe inwoners kunnen opnemen.
  • Wanneer u als zorgaanbieder bij haar aangeeft plek te hebben, zal zij die snel benutten. Dus biedt als aanbieder alleen een plek aan wanneer die  er ook daadwerkelijk is. 
  • Mocht de situatie zich voordoen dat een verwachte plek toch niet opgevuld kan worden, geef dit dan per direct aan bij de Toegang/Marijke Monnink. Zij overlegt dan wat de meest logische oplossing is.
  • Wanneer het snel starten van zorg wenselijk is, dan kan dat. Een mail van Marijke mag gezien worden als een 301 bericht. De backoffice zal de verdere verwerking doen.
  • Signaleeert u als zorgaanbieder dat de situatie anders is dan eerder gedacht? Dan kunt u altijd overleggen met Toegang Wmo over de logische inzet.